Pedanet banneri

Tilaa uutiskirje

Kansanopistoyhdistyksen uutiskirje on kansanopistojen työntekijöille suunnattu Kansanopistoyhdistyksen jäsenpalvelu. Uutiskirjeen voivat tilata kaikki Kansanopistoyhdistyksen jäsenten kansanopistojen työntekijät, opistojen johtokuntien jäsenet sekä Kansanopistoyhdistyksen hallituksen jäsenet.

Uutiskirjeen avulla saat tietoa Kansanopistoyhdistyksen tulevista koulutuksista ja tapahtumista, Kansanopistoyhdistyksen vaikuttamistoiminnasta sekä kansanopistoja ja kansanopistojen työntekijöitä koskevista ajankohtaisista asioista. Uutiskirje tulee suoraan sähköpostiisi.

Kansanopistoyhdistyksen yhteistyökumppaneiden uutiskirjetilaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Mikäli olet Kansanopistoyhdistyksen yhteistyökumppani ja haluaisit tilata uutiskirjeen, ole yhteydessä ennen tilaamista suunnittelija Erja Veivoon, erja.veivo@kansanopistot.fi

Perustiedot
Lisätiedot

Työpaikka

Uutiskirje on Suomen Kansanopistoyhdistyksen jäsenpalvelu. Valitse listalta jäsenopistosi. Jos olet yhteistyökumppani, valitse listan lopusta "Muu" ja kirjoita kenttään organisaatiosi nimi.

Tehtäväryhmä